Websites en media over medische fouten & falende artsen oa Samii&Tatagiba

Op 24 nov. 2000 onderging Mw Mr Sophie Hankes een operatie aan haar hoofd wegens bewusteloos worden bij rechtsdraaiing van het hoofd. Het zou een routine operatie zijn, zo was afgesproken met Prof. Samii en dr Tatagiba, neurochirurgen.
Toen zij op de intensive care wakker werd, zei dr Tatagiba met een grote glimlach: operatie geslaagd en …we hebben nog een operatie gedaan aan je hersenstam. We hebben een stukje teflonwatten geplaatst tussen een verdikte slagader die druk uitoefent op de rechterzijde van de hersenstam waardoor je bewusteloos raakt.
De experimentele operatie, verricht zonder toestemming!, bleek na 6 weken desastreuze gevolgen te hebben, omdat de teflonwatten – een zgn foreign body reactie veroorzaakten, waardoor Sophie Hankes  bij rechtopzijn (zitten, staan, lopen) binnen twee minuten bewusteloos raakte.
Dit was het begin van een dagelijkse nachtmerrie, die al 15 jaar in stand gehouden wordt doordat Prof Samii en dr Tatagiba haar eerlijke informatie, diagnostiek en herstelbehandeling weigeren, in strijd met hun ethische, professionele en wettelijke zorgplicht. Ook andere artsen weigeren adequate medische hulp op grond van de onderlinge zwijgafspraak van artsen, teneinde aansprakelijkheid voor medische fouten voor iedere arts volledig te voorkomen.
Lees verder:

Door deze medische fout wijdt Sophie Hankes haar leven aan het informeren van patienten en het wijzen van artsen op hun verantwoordelijkheden.

Websites over medische fouten

Algemeen

Zwarte lijst

Internationale Zwarte Lijsten

Gevaren van de anti-conceptie pil