CT stelt uitspraak hoger beroep tegen MST bestuurders Jansen Steur uit

Uitspraak hoger beroep zaak Jansen Steur later

Uitspraak hoger beroep zaak Jansen Steur later

De uitspraak tegen de bestuurders van het Medisch Spectrum Twente in de zaak van ex-neuroloog Jansen Steur is uitgesteld. Het Centraal Tuchtcollege in Den Haag heeft meer tijd nodig om met een gefundeerde uitspraak te komen. Dat zegt een woordvoerster van het letselschadebureau van Yme Drost.

De letselschadespecialist tekende namens ex-patiënten en nabestaanden van een patiënt hoger beroep aan tegen de uitspraak van het Regionaal Tuchtcollege. Die bepaalde eind vorig jaar dat de MST-bestuurders vrijwel niets te verwijten valt in het toezicht op Jansen Steur. Het Centraal Tuchtcollege begon half januari 2015 met de zaak in hoger beroep. De uitspraak zou eerst binnen acht weken, dus deze week, plaatsvinden. Het Centraal Tuchtcollege kan nog geen nieuwe datum voor de uitspraak noemen.
tvenschedefm.nl 10/03/2015

10 maart 2015 door: Skipr Redactie
Hoger beroep in tuchtzaak MST-top vergt langer

De uitspraak in de tuchtzaak tegen bestuurders van het Medisch Spectrum Twente (MST) inzake de affaire rond ex-neuroloog Jansen Steur is uitgesteld. Dat meldt TV Enschede naar aanleiding van op uitspraken van een woordvoerster van het letselschadebureau van Yme Drost.

Het Centraal Tuchtcollege in Den Haag heeft meer tijd nodig om met een gefundeerde uitspraak te komen, aldus TV Enschede. Het hoger beroep bij het Centraal Tuchtcollege is aangetekend door letselschadespecialist Drost namens ex-patiënten en nabestaanden van een patiënt in reactie op een eerdere uitspraak van het Regionaal Tuchtcollege. Dat bepaalde eind vorig jaar dat de MST-bestuurders vrijwel niets te verwijten valt in het toezicht op Jansen Steur. Het Centraal Tuchtcollege begon half januari met de zaak in hoger beroep. De uitspraak zou eerst binnen acht weken, dus deze week, plaatsvinden. Het Centraal Tuchtcollege kan nog geen nieuwe datum voor de uitspraak noemen.
– See more at: http://www.skipr.nl/actueel/id21700-hoger-beroep-in-tuchtzaak-mst-top-vergt-langer-.html#sthash.DSgfi2je.dpuf