Waarom werkt falend KNO-arts dr A. Pothen nog steeds bij UMCU?

Het blijkt dat KNO-arts dr A. Pothen nog steeds bij UMCU werkzaam is.

zie umcutrecht.nl download 4 maart 2016
Drs. A.J. (Ajit) Pothen KNO-arts, hoofd-hals oncologisch chirurg

Telefoonnummer: 088 75 588 90
E-mail: hoofdhalsoncologie@umcutrecht.nl
Aandachtsgebieden
Hoofd-halschirurgie en –oncologie in brede zin
Specifieke aandachtsgebieden zijn:
Mondholtecarcinoom
Voeding bij kankerpatiënten
Biomarkers voor hoofd-halskanker

Dat is op zijn minst merkwaardig zo niet zorgwekkend. Hij is immers degene die verantwoordelijk is voor de vermijdbare dood van de patiënte die overleed omdat hij haar halsslagader had doorgesneden.
Zou hij de verklaring van natuurlijke dood hebben afgegeven?

Lees meer:

Prof Grolman & Dr.Pothen kno-artsen UMC Utrecht opereren niet meer

Commentaar SIN-NL Het betreft Prof. Grolman en Dr Pothen, zoals bleek uit de uitzending van Zembla op 4 nov. 2015. Het is belangrijk voor de patientveiligheid en kwaliteit van zorg dat deze twee artsen voorlopig niet meer opereren. Maar het is niet verstandig om hen beiden college te laten geven aan studenten. Zowel Grolman als… Lees meer »

Falende KNO artsen UMCU Dr Pothen en Prof Grolman “met verlof” na Zembla.

Commentaar SIN-NL Het is volstrekt terecht dat dr Pothen en Prof Grolman op non-actief zijn gesteld, via de constructie van betaald! verlof. Dr Pothen is verantwoordelijk voor de vermijdbare dood van twee patienten en Prof Grolman is verantwoordelijk voor het voeren van een schrikbewind op de KNO-afdeling van het UMCU. SIN-NL roept op tot onmiddellijk… Lees meer »

Drs A. (Ajit). J. Pothen KNO-arts UMCU op zwarte lijst artsen SIN-NL

Drs A. (Ajit). J. Pothen is KNO-arts hals-hoofd chirurg oncologie, UMCU Blijkens verklaringen in de uitzending van Zembla 4 nov. 2015 was drs Pothen direct betrokken bij twee calamiteiten met dodelijke afloop in 2013 en in 2015. In eerste instantie meldde het UMCU deze twee calamiteiten niet bij de Inspectie Gezondheidszorg (IGZ)  ondanks haar wettelijke… Lees meer »

Doofpot UMC Utrecht KNO afdeling

Let op: ook calamiteiten operaties kinderschedels afdeling plastische chirurgie UMC Utrecht Wees U ervan bewust dat vele artsen in andere ziekenhuizen op basis van hun ‘autonomie’ als arts het zelfbeschikkingsrecht van patiënten schenden. Het zijn niet alleen artsen van het UMC Utrecht, zie Doofpotdossiers SIN-NL en zwartelijstartsen.nl 2 maart 2016 : UMCU trekt boetekleed aan… Lees meer »