Vacature Cardiochirurg Haga ziekenhuis

Functiegebied: Overige artsen
Regio: Zuid-Holland
Standplaats: Den Haag

Aanstelling: Niet nader bepaald
Dienstverband: Niet nader bepaald
Plaatsingsdatum: 02-02-2016

Vacatureomschrijving

Voor de vakgroep Cardiochirurgie zijn wij op zoek naar een cardiochirurg (1 fte).
Bedrijfsinformatie

Over de MSC Haga U.A.
De MSC Haga U.A. is een coöperatie die de vrijgevestigd medisch specialisten in het HagaZiekenhuis samenbrengt in één bedrijf. De leden van de coöperatie garanderen samen met de collega’s in loondienst en alle andere zorgprofessionals van het HagaZiekenhuis toegankelijke, veilige en hoogwaardige basis-, specialistische- en topklinische patiëntenzorg, onderwijs, opleiding en wetenschap. Het MSC Haga U.A biedt een ondernemend en stimulerend werkklimaat, waar samenwerking, opleiding en persoonlijke ontwikkeling vanzelfsprekend zijn. Ondernemende professionals krijgen alle ruimte om zich verder te ontwikkelen en hun ambities waar te maken.

Over het HagaZiekenhuis
Het HagaZiekenhuis is hét toonaangevende topklinisch opleidingsziekenhuis van de regio Haaglanden met 23 medisch specialistische opleidingen, waarvan 14 poortspecialismen. Het HagaZiekenhuis biedt uitstekende basiszorg en onderscheidende topklinische functies zoals het Hart- en Vaatcentrum en de geneeskunde bij kinderen in het Juliana Kinderziekenhuis. Bovendien huisvest het ziekenhuis één van de drukst bezochte SEH’s van Nederland. Het HagaZiekenhuis is ingrijpend vernieuwd. Het HagaZiekenhuis stimuleert wetenschappelijk onderzoek en bericht daarover in het eigen wetenschapsmagazine HagaScoop. Kortom een ideale setting voor ambitieuze professionals. Het HagaZiekenhuis is gevestigd aan de Leyweg en Sportlaan in Den Haag. Het HagaZiekenhuis is samen met het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft en het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer onderdeel van de Reinier Haga Groep. Het ziekenhuis is lid van de Vereniging Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ).
Functieomschrijving

Het Hart-Vaatcentrum richt zich op het verlenen en continu verbeteren van de cardiologische en cardiochirurgische zorg in de regio. U verricht binnen de vakgroep uw werkzaamheden samen met drie andere cardio-thoracaal chirurgen. Het is een ambitieuze afdeling met als pijlers: hartchirurgie bij volwassenen, reconstructieve chirurgie, minimaal invasieve chirurgie en ritmechirurgie. Er worden per jaar ca 700 operaties verricht en dit aantal is groeiende. Voor de nazorg beschikt de afdeling over 14 ICU en 22 afdelingsbedden. Er is een intensieve en uitstekende samenwerking met de aanpalende specialismen Cardiologie, Intensive Care geneeskunde, Cardio-anaesthesie en Vaatchirurgie. Het behandelend team houdt zich bezig met topklinische en topreferente zorg, onderzoek en onderwijs. Over samenwerking met andere hartchirurgisch centra wordt momenteel overleg gevoerd. Het doel is op efficiënte manier de beste medische zorg te verlenen, waarbij aandacht is voor iedere individuele patiënt. Er staat een ambitieus en betrokken team om samen met u de optimale patiëntenzorg te verlenen.

Profiel
Voor onze activiteiten in de volwassen hartchirurgie zijn wij op zoek naar een cardio-thoracaal chirurg. Wij zoeken een enthousiaste en ervaren chirurg in het bezit van uitstekende chirurgische vaardigheden, in ieder geval in de coronair chirurgie en op het gebied van de klepchirurgie, met goede contactuele en communicatieve vaardigheden, bewezen wetenschappelijke interesse en affiniteit en inzet voor nieuwe ontwikkelingen. Wij verwachten van u een actieve participatie in de vakgroep, onderwijs, opleiding en in het verder ontwikkelen van de cardiochirurgie in het HagaZiekenhuis en de regio,alsook participatie in ziekenhuis commissies.

Arbeidsvoorwaarden
De vakgroepleden cardio-thoracale chirurgie zijn lid van het Medisch Specialisten Coöperatief Haga U.A. (MSC Haga U.A.). Als cardio-thoracaal chirurg treedt u toe tot de Coöperatie volgens vastgelegde voorwaarden.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met dr. G.J.F. Hoohenkerk, via (070) 210 2578 . Informatie over de toetreding tot het MSC Haga is te verkrijgen via MSC@hagaziekenhuis.nl.

Uw sollicitatie
U kunt uw schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae vóór 22 februari 2016, onder vermelding van ‘Cardiochirurg’ sturen aan: HagaZiekenhuis, t.a.v. dhr M. Bax, voorzitter MSC Haga, p/a secretariaat medische staf, Postbus 40551, 2504 LN Den Haag of per e-mail naar medisch.specialist@hagaziekenhuis.nl.

Delen:Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone